031 (0)85 043 5840info@veba.nl
veba logo with slogan
DEALER PORTAL

Onze merken

Wij hebben verschillende merken met allen een bijpassend assortiment. Van outdoor- en living meubilair tot producten in de hospitality sector. Wij leveren het.
veba essentials
Essentials produceert, importeert en exporteert horeca- en evenementen meubilair voor de professionele markt in heel Europa. Verhuurbedrijven, projectinrichters en groothandels behoren tot onze klantenkring. Veel artikelen zijn stapelbaar of opklapbaar, wat ruimte en kosten bespaart. Daarnaast hebben we voor bijna alle producten een bijpassende trolley ontwikkeld. Hierdoor zijn de producten eenvoudiger te vervoeren en is de kans op beschadigingen tijdens transport een stuk kleiner.
Bekijk onze producten
Haal alles uit het leven met de meubelen van DARE2! DARE2 biedt een ruim assortiment aan binnen- en buitenmeubilair van hoogwaardige kwaliteit.  DARE2 is Gedurfd: unieke designs gaan verder dan de gebaande paden en creëren adembenemende sferen in de tuin. Eigentijds: DARE2 producten zijn te herkennen aan een frisse, moderne uitstraling, die helemaal passen in de trends van deze tijd. Ongelimiteerd: Met duurzaamheid als belangrijke eigenschap is DARE2 het merk voor de moderne levensgenieter. Toegankelijk: Ondanks de moderne designs, blijft het meubilair van DARE2 altijd laagdrempelig en binnen handbereik. Samenvattend is DARE2 het merk voor de moderne levensgenieter.

DARE2 enjoy life!
Bekijk onze producten
onze merken dare2 min
Cooldura biedt prestatie-koelers en vriezers geschikt voor commerciële gebruikers in de horeca, verhuur en event industrie. Alle producten zijn betrouwbaar en geschikt voor continu gebruik. Om orders snel uit te leveren houden we een ruime voorraad in ons magazijn. Daarnaast blijven we continu nieuwe producten ontwikkelen om onze partners van de nieuwste koel- en vriestechnieken te voorzien.
Hygiënisch, inklapbaar en onverslijtbaar. Die drie eigenschappen kenmerken de RVS-werktafels van Fleider. De tafels zijn uitermate geschikt om diverse gerechten op te bereiden. Het onverwoestbare ruime design met veel aandacht voor hygiëne zorgt ervoor dat Fleider favoriet is bij koks die op locatie hun gerechten willen klaarmaken. Met een tafel van Fleider maak je in alle rust, zonder frustratie over te weinig ruimte, de allerbeste gerechten klaar.

Nieuws en persberichten

Let op: Sluiting tussen kerst en oud op nieuw

Wegens de feestdagen is VEBA gesloten van 29 december tot en met 2 januari. Vanaf maandag 3 januari staan wij weer voor u klaar. VEBA wenst u fijne feestdagen!
Lees artikel

Wees voorbereid, bestel op tijd!

Het is u wellicht niet ontgaan; COVID-19 restricties die productie en transport belemmeren. Terwijl leveranciers daarnaast wereldwijd met grondstofproblemen te maken hebben. Deze problemen kunnen gevolgen hebben voor de levertijd van onze producten. Bij deze willen wij u daarom aanraden om vroegtijdig uw bestelling te plaatsen. Op deze manier voorkomen we samen nee-verkoop.
Lees artikel

Bezoek op locatie is weer mogelijk!

Het is weer mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom in Meijel. Om zeker te zijn van de juiste hulp is het verstandig om vooraf telefonisch of per mail een afspraak te maken. Naast een bezoek aan onze showroom, mogen onze accountmanagers weer bij u op bezoek komen. Bent u nieuwsgierig naar onze […]
Lees artikel
Op de hoogte blijven van alle  ontwikkelingen? Volg dan onze social media pagina’s.
sbb beeldmerk
Navigatie
Onze merken
Handige links
Adres & Post
Bezoekers
Kruisstraat 23, 5768 RW
Meijel, Nederland
Magazijn
Tiendschuur 12, 5768 SB
Meijel, Nederland
Copyright Veba B.V. © 2022
DEALER PORTAL
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram