veba logo with slogan
Login

Distributie

Iedere dag maken wij ons hard om onze verkooppartners te ontzorgen. Dit doen we door verschillende distributiemogelijkheden aan te bieden. Voor elke distributie methode is een proces ontwikkeld zodat we continu een overzicht hebben van de levering.
Our focus
Dropshipping
Met dropshipping neemt VEBA alle zorgen op het gebied van transport en bezorging weg bij verkooppartners. Tijdens dit proces blijven we op de achtergrond, maar staan we altijd klaar voor eventuele support of afhandeling.
CONTAINER-SHIPPING
Vanuit al onze productielocaties leveren we direct producten aan magazijnen van onze partners. We zorgen voor de container en het transport. Met container afnames is het ook mogelijk om klantspecifieke producten te laten produceren.
Volledig whitelabel
Voor dropshipping distributie werken we met verschillende EDI-koppelingen waardoor het volledige orderproces wordt geautomatiseerd. We kunnen direct leveren aan de eindklant met de pakbon van onze partner.
Complete controle
VEBA heeft een Track-&-Trace koppeling ontwikkeld om zo van alle transport partners te kunnen monitoren waar de levering is. Hierdoor kunnen we proactief contact leggen om de levering op schema te houden.
dealers staan centraal
VEBA kiest er bewust voor om niet direct te
verkopen aan de eindklant. Het netwerk aan dealers om ons heen vergroot ons netwerk. Hierdoor kunnen we ons focussen op de productie en distributie.
groot bereik
Door onze stabiele processen kunnen we de distributie op schaal organiseren. Dit doen we voor een groot gevarieerd netwerk: Webshops, Groothandels, Project inrichters, Importeurs, Meubelcentra en Verhuurbedrijven. Zowel offline als online.
“We see our partner as invited guests to a party, and we are the hosts. It’s our job to make the partner experience a little bit better.”
technology direct with logistics transportation with ai people and worldwide concept.

Dropshipping

VEBA ziet de voordelen van dropshipping en speelt hier al jaren op in. De processen voor het verzenden van producten direct naar de eindklant zijn van A tot Z ingericht en wordt continu gemonitord. We zetten een extra stap door het automatiseren van orders via EDI-koppelingen; we leveren producten met Whitelabel order labels en zijn pro-actief in het monitoren van alle lopende transporten via een Track-&-Trace dashboard. Alles wordt geregeld, van order tot levering.

Container shipping

Grote orders worden direct vanuit onze productielocaties verzonden naar het magazijn van de partner. Ook kan voor een container levering gekozen worden voor een aangepast product, waarin specifieke wensen van de partner worden meegenomen in het productieproces. Met onze kennis en ervaring ondersteunen we nieuwe product initiatieven van externe partners. Zo blijven we samen creatief met onze partners en kunnen we ook eigen modellen exclusief voor ze ontwikkelen.
distributie container shipping min
"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together."
distributie page veba

Levering uit eigen voorraad

Niet alleen bij het productieproces, maar ook in het distributie- en logistiekproces zijn we een partner. We zijn gespecialiseerd in warehousing en het B2B/B2C transporteren van onze producten. Naast groothandel waarmee tussen de 10 en 100 (of meer) producten besteld kunnen worden, is het ook mogelijk om te kiezen voor dropshipping naar de eindgebruiker.

Ingericht voor dealers

VEBA verkoopt niet direct aan de eindgebruiker. Hierdoor blijven we trouw aan ons netwerk van dealers. Daarnaast zijn al onze processen gericht op deze samenwerking. We zorgen voor goede collecties, de juiste marketing materialen, eerlijke prijzen en een perfect aansluitende supply-chain. Van order tot levering wordt geautomatiseerd en continu gemonitord om de gemaakte afspraken na te komen.
home dealer portal min
Support
Hoe kunnen we u helpen?
Op de hoogte blijven van alle  ontwikkelingen? Volg dan onze social media pagina’s.
sbb beeldmerk
Navigatie
Merken
Adres & Post
Bezoekers
Kruisstraat 23, 5768 RW
Meijel, Nederland
Magazijn
Tiendschuur 12, 5768 SB
Meijel, Nederland
Copyright Veba Event Products B.V. © 2024
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram