veba logo with slogan
Login

Over ons

Ons motto ‘Play together to win’ komt terug binnen al onze merken. Of het nu de stijl, kwaliteit of functionaliteit van het product is: wij denken altijd met onze partners mee.

Play together to win

Het zijn slechts vier woorden: ‘Play together to win'. Maar voor ons zijn ze allesomvattend. Ze vormen de kern van VEBA. Wij produceren, importeren en exporteren collecties om de perfecte setting te creëren op een terras, event of home & garden. Wij leveren wereldwijd via onze verkooppartners welke bestaan uit bouwmarkten, tuincentra, importeurs, projectinrichters en tal van webshops.

Kenmerkend voor de relatie met onze partners is de persoonlijke band. Wij willen weten wat de consument écht nodig heeft en gaan daar met onze partners over in gesprek. We geven eerlijk advies, bijvoorbeeld over welk product in het assortiment past, welk materiaal het meest geschikt is en welke trends het volgen waard zijn. Door mee te denken met onze verkooppartner en samen de inspiratie en innovatie op de consument over te brengen, gaan we verder dan menig ander bedrijf.

Dit uit zich ook in de manier waarop we ons meubilair ontwikkelen en produceren. Een groot deel van onze artikelen produceren we zelf. Hierdoor kunnen we aantrekkelijke prijzen hanteren. Daarnaast stelt eigen productie ons in staat om nóg meer in te springen op wat de consument wil. Bij grote aantallen produceren we zelfs ook klant specifieke modellen of kunnen we private label leveren. Omdat we bovenop de productie zitten, kunnen we de hoge kwaliteit van onze producten waarborgen. Want kwaliteit is waar wij voor staan.
Wij blijven investeren in onze collecties, productielocaties en systemen zodat onze partners die onze producten verkopen, hun klanten steeds kunnen blijven verrassen met nieuwe collecties en een goede service waarin alles van bestelling tot levering goed geregeld is.

Vanzelfsprekend houden wij een grote voorraad aan, zodat we snel en flexibel bestellingen kunnen leveren. Wij kunnen containers of pallets naar de magazijnen van onze partners leveren, maar kunnen het complete fulfilment proces ook op ons nemen en de levering tot aan de consument verzorgen.

VEBA waardeert de inbreng van haar partners enorm. Het houdt ons scherp en helpt bij het continue verbeteren van onze collectie. Door dit te vertalen naar telkens innovatieve en nieuwe producten, bevorderen we op onze beurt weer de concurrentiepositie van onze verkooppartners. Zo helpen we elkaar door met elkaar mee te denken. Het zijn maar vier woorden, maar allesomvattend: Play together to win.

2009

Het begin

VEBA is in 2009 opgericht door Bart Vestjens en begonnen als importeur en exporteur van horeca- en evenementenmeubilair.
2011

Start productie in Polen

Al snel werd besloten om zelf op zoek te gaan naar productiepartners. De eerste productiepartner was gelegen in Polen, Europa.
2016

Verhuizen naar grotere locatie

Door de forse groei werd het de hoogste tijd om te verhuizen naar een locatie met zowel een groter kantoor als meer opslagcapaciteit.
2018

Bouw nieuwe locatie

Binnen nog geen twee jaar bleek dat er nóg meer ruimte nodig was. Daarom werd in 2018 de bouw van het nieuwe, en tot op heden huidige, pand gestart.
2019

Opening van nieuwe (huidige) locatie

In 2019 werd het pand opgeleverd en hebben we alle voorraad en kantoorartikelen verhuisd naar de huidige hoofdlocatie van VEBA: Tiendschuur 12 in Meijel, Nederland.
2023

Nieuw merk innsout

VEBA komt binnenkort met een nieuw merk! In 2023 lanceren wij het nieuwe merk innsout. De collectie van innsout bestaat uit meubilair voor zowel binnen als buitengebruik. 
Op de hoogte blijven van alle  ontwikkelingen? Volg dan onze social media pagina’s.
sbb beeldmerk
Navigatie
Adres & Post
Bezoekers
Kruisstraat 23, 5768 RW
Meijel, Nederland
Magazijn
Tiendschuur 12, 5768 SB
Meijel, Nederland
Copyright Veba B.V. © 2024
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram